individuel undervisning

un

Billedet er fra tegneserien Mira af Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi, forlaget Gyldendal

Når dit barn er i læsevanskeligheder

Børn i læse- og stavevanskeligheder mister ofte glæden ved bøger og troen på sine egne evner for at lære noget i det hele taget. De nedsættende tanker om sig selv kan begynde tidligt.

I skolen går læreren videre, når flertallet er med. Det betyder, at dit barn aldrig oplever mestringsniveau og altid må bygge videre på et skrøbeligere fundament end alle andre. Det tærer på dit barns læringsmæssige resurser og påvirker følelserne negativt.

Læsevanskeligheder kan både forebygges og lettes

Ordblindhed er en sproglig indlæringsvanskelighed, der gør det sværere at få fat i de enkelte sproglyde (fonemer) i sprog. Barnet oplever, at det er svært at få præcist fat på de lyde, ordene har.

Når dit barn kommer i specialiseret undervisning tidligt, så forebygger du, at læsevanskeligheden udvikler sig og får alvorligere konsekvenser for læsning og stavning på sigt.

Er dit barn er ældre eller ung, kan du stadig lette læsevanskeligheden og opbygge stærke afkodningsstrategier, der letter læsningen, gør den mere præcis og sætter læsehastigheden op.

Systematik, strategier, varierede gentagelser og hands-on

Undervisningen tilrettelægges individuelt efter barnet og består i høj grad af visuelle og konkrete redskaber, høj systematik i indlæringen, varierede og legende gentagelser, samt opbygning og træning i effektive afkodningsstrategier.

Undervisningen foregår uden lange forklaringer, men efter et mesterlære-princip, der gør barnet i stand til at kunne anvende afkodnings- og stavestrategier selvstændigt.

Når du investerer i læseundervisning, investerer du i dit barns muligheder.

  • Undervisningen er 100 % tilrettelagt til dit barn
  • Dit barn har maksimal støtte til sin læring
  • Dit barn har tid og ro til at fastholde sin opmærksomhed og koncentration
  • Dit barn har et trygt og omsorgsfuldt rum at lære i
  • Dit barn oplever, at undervisningen er let at forstå
  • Som forælder ved du, at nogen har bolden i dit barns læseudvikling
  • Du har en sikker plan og ved, hvordan du bedst hjælper hjemme

Viden, værktøjer og varig forandring

Som forælder kan du opleve at mangle viden og værktøjer til at hjælpe dit barn.

Ofte tager barnet ikke godt imod dine forsøg og afviser hjælp og træning. Du kan også opleve, at ligemeget hvor meget og hvor intensivt I træner, så giver det ikke det udbytte, som du kunne forvente eller ønske dig.

Når dit barn er i forløb, så samarbejder vi om dit barns udvikling. Du modtager derfor en effektiv ugeplan med kortvarige aktiviteter og materialer, der understøtter dit barns læring, så barnet kommer længst muligt ved kortest muligt tidsforbrug hjemme.

Book en gratis samtale

Få svar på eventuelle spørgsmål og hør mere om, hvordan vi kan få dit barn videre.

Få en fast plads til individuel undervisning

Vi aftaler en fast booket ugentlig time, hvor undervisningen gives.

Indledende læseundersøgelse

Forløbet indledes med en obligatorisk læse- og staveundersøgelse og samtale om den oplevede problemstilling for et præcist afsæt.

Vi er i gang

Børnene siger

Det føles lidt som om, der er sket noget magisk

Jeg forstår ikke, hvorfor jeg pludselig er så god til at læse. Det er lidt som om, der er sket noget magisk.
William
2. klasse

Jeg begynder på HF for ordblinde

Mine venner kan se, at jeg læser og skriver ret godt nu. Jeg har lært mere på 4 måneder end de sidste mange år i skolen. Det er især min opmærksomhed på ordenes dele, der får mig til at læse og stave meget bedre.
Teo
18 år

Den allerbedste ting ved at gå her

Hvis jeg skal nævne én ting, der har været det bedste ved at gå her, så er det, at jeg nu kan regne ud, hvordan ordene skal staves.
Gustav
4. klasse

Du ved, hvordan det er at være mig

Mine lærere forstår mig ikke så godt, men det gør du. Du ved, hvordan det er at være ordblind, og mine forældre har sagt, at jeg godt må blive her næste år også.
Sophia
6. klasse

Det er jo ikke fordi, det betyder noget, men jeg fik 12 til prøven

Selvom det er lidt åndssvagt, så vil jeg jo bare gerne bevise, at jeg kan.
Sofia
9. klasse

Pris for individuel undervisning

60 minutters undervisning: 755 kr.
Obligatorisk indledende læseundersøgelse og samtale med forælder og barn: 2.265 kr.

Inkluderet i timeprisen: 30 minutters individuel tilrettelæggelse, en individuel ugentlig træningsplan med materialer, samt mulighed for lån af bøger.

Betingelser

Dit barn har en ugentlig fast booket plads, der ikke kan tildeles andre elever.

Vær derfor opmærksom på, at afbud givet senere end 24 timer før undervisning betales til almindelig timepris uanset årsag. Andre afbud betales til 50 % af timeprisen uanset årsag.

Mor og far siger

På trods af sine 10 år, læste han som 0. klasse

Min søn havde desperat brug for hjælp. Han har gået en time hver uge og dertil fået aktiviteter med hjem. Han har lige afsluttet sit forløb med bravour. Han læser nu næsten alderssvarende. Rigtige bøger. Selvtilliden er steget. En reel glæde ved skoletimerne.
Jeg ved ikke, hvad vi havde gjort uden Carina. Hun er en af de bedste lærere, jeg nogensinde har mødt. Og min søn…han er helt fantastisk og sej.
Signe
Mor til barn i 4. klasse

At blive forstået og få den rette hjælp

Du er vores barns helle. Her oplever hun progression i et roligt tempo, og hun tror på, at hun kan! Det er til stor inspiration at følge vores datters rejse hos dig. At blive forstået og få den rette hjælp er alfa og omega, når man er ordblind.
Pi
Mor til barn i 6. klasse

Dit barn får i april mulighed for at deltage i en tegneserie-workshop med forfatter og illustrator

Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi