fbpx

Carina Nord

Uddannet i børns læseudvikling og læring

Som læsevejleder har jeg specialiseret viden om børns læseudvikling og vanskeligheder med læsning og stavning. Jeg har mange års erfaring med håndtering af de barrierer og udfordringer, der kan opstå undervejs i dit barns læseudvikling, og jeg kender de følelsesmæssige belastninger, som ordblindhed eller en besværet læseudvikling ofte har for barnet og for dig som forælder.  

Jeg har arbejdet som dansklærer i folkeskolen i 11 år. Her har jeg, udover almenundervisning, haft specialiserede opgaver indenfor test og undervisning af ordblinde eller børn med læsevanskeligheder, samt vejledning af lærere og forældre.

Som impact coach har jeg viden om undervisningens effekt på børns læring, og jeg ved, hvordan barnets metakognitive strategier i læringssituationer har stor betydning for både motivation og faglig progression. 

Om virksomheden Carina Nord

Læsning og skrivning er en fundamental kompetence for børns muligheder i livet. Stærke skriftsproglige kompetencer giver adgang til uddannelse, viden og oplevelser. 

Jeg ønsker brændende at give så mange børn som muligt de bedste forudsætninger for et liv med gode læse- og skrivekompetencer og tilbyder en individuel hjælp, der ikke er mulig at løfte på samme måde i vores fælles skole. Med individuel og præcist tilpasset undervisning kan læseudfordrede børn flytte sig effektivt og opnå større udbytte af skolens undervisning.

Virksomhedens fundament er forskningsbaseret undervisning, individuel grundighed, præcise tiltag – og så en god bid relationsarbejde, der sikrer tryghed og mod hos barnet.

Jeg er her for at hjælpe dit barn til at blive en dygtigere læser og staver med fornyet gnist i øjet og smil på læben. Som forælder skal du føle dig tryg ved det overblik, der skabes, når jeg tager over.

Foto

Har dit barn brug for min hjælp?

Vi kan sammen vurdere, om et individuelt undervisningsforløb vil være en hjælp til dit barn.