fbpx

Carina Nord

Læseundervisning med indsigt og forståelse

Som læsevejleder har jeg specialiseret viden om børns læseudvikling og vanskeligheder med læsning og stavning. Jeg har mange års erfaring med håndtering af de barrierer og udfordringer, der kan opstå undervejs i dit barns læseudvikling, og jeg kender de følelsesmæssige belastninger, som ordblindhed eller en besværet læseudvikling ofte har for barnet og for dig som forælder.  

Jeg har arbejdet som dansklærer i folkeskolen i 11 år. Her har jeg, udover almenundervisning, haft specialiserede opgaver indenfor test og undervisning af ordblinde eller børn i læsevanskeligheder, samt vejledning af lærere og forældre.

Jeg har viden om undervisningens effekt på børns læring, og jeg ved, hvordan barnets metakognitive strategier i læringssituationer har betydning for både motivation og faglig progression. 

Carina Nord

Min undervisning er forskningsbaseret og bygger på individuel grundighed, præcise og systematiske tiltag – og så en god bid relationsarbejde, der sikrer tryghed, mod og skaber selvtillid hos barnet. Det hele foregår med høj faglig og pædagogisk indsigt i dit barns problematik, hvor tålmodighed, tid og forståelse er fast lagervare.

Jeg er her for at hjælpe dit barn til at blive en dygtigere læser og staver med smil på læben. Som forælder skal du føle dig tryg ved, at jeg tager over. 

Få 6 tips der gør læsetræningen overkommelig for dit barn

Modtag guiden til læseaktiviteter, der giver dit barns træning kvalitet og øger lysten. Du får guiden med via din e-mail. Den koster 0 kr.