fbpx

Ydelser og priser

Læs om dine muligheder for individuel undervisning

Individuel undervisning på timebasis

Undervisningen opbygger sikre færdigheder i læsning og stavning og forebygger eller afhjælper alvorlige dyslektiske vanskeligheder. 

Anbefalet længde: 16-20 timer

Pris: 575 kr. pr. 60 minutter

Forudgående obligatorisk læseundersøgelse: 1600 kr.

Individuelt ugekursus

Undervisning i flydende læsning, samt effektive redskaber til arbejde med øget præcision og læsehastighed. Kurset indeholder undervisning i strategier til læseforståelse.

Varighed: 90 minutter mandag til fredag

Pris: 6.770 kr.

Forudgående læseundersøgelse inkluderet i prisen.

Udredning for ordblindhed

Er du i tvivl, om barnets problemstillinger stammer fra dysleksi, vil udredningen give grundig indsigt i de specifikke vanskeligheder, der virker som barriere for barnets læseudvikling. 

Du modtager en udførlig rapport med testresultater og analyser af barnets problemstilling. Rapporten indeholder forslag til delområder i den skriftsproglige udvikling, som der bør tages hånd om. 

Varighed: 1 1/2-2 timers besøg

Pris: 2.750 kr. 

Vi kan vurdere sammen

Vi sammensætter det tilbud og antal timer, du har brug for. Alle børn er forskellige, og har brug for forskellig hjælp – vi vurderer sammen, hvor vi sætter ind og i hvilket omfang. 

Al undervisning tilrettelægges individuelt og præcist og bygger på forskningsbaseret læse- og staveundervisning, samt materialer i høj  kvalitet. Undervisning i læse-skriveteknologier inddrages efter aftale.

Undervisningen foregår i et tæt og trygt samarbejde mellem dit barn og jeg – helt uden ydre forstyrrelser. 

Alle undervisningsmaterialer er inkluderet i prisen.

Jeg hedder Carina Nord

Som erfaren dansklærer og læsevejleder er jeg specialiseret i undervisning af børn med vanskeligheder indenfor læsning og stavning. Og jeg hjælper meget gerne! Tlf. 30 23 19 11