fbpx

Ydelser og priser

Læs om dine muligheder for undervisning

Individuel undervisning på timebasis

Undervisningen opbygger færdigheder og strategier, der afhjælper eller letter barnets vanskeligheder. Den anbefalede længde på et forløb er 18-20 timer. 

Timepris: 675 kr. pr. 60 minutter 

  • Ugeplan med aktiviteter og materialer til træning hjemme 
  • Løbende overblik over barnets progression
  • Sparring og vejledning, når du har behov
  • Gratis personlig licens til læseprogrammet FrontRead (normalpris 699 kr.)

Obligatorisk indledende læse- og staveafdækning + undervisningsplan: 2025 kr. 

Forløbet indledes med en time til test og observation af barnets læsning og stavning, samt underliggende problemstillinger (fonologiske/dyslektiske). Afdækningen danner grundlag for undervisningen af barnet, og resultater opstilles i en rapport og sendes sammen med en individuel tilrettelagt undervisningsplan.

Udredning for ordblindhed

Er du i tvivl, om barnets problemstillinger stammer fra dysleksi, vil udredningen give grundig indsigt i de vanskeligheder, der virker som barriere for barnets læseudvikling. 

Du modtager en udførlig rapport med testresultater og analyser af barnets problemstilling. Jeg tager stilling til, om barnet bør tilbydes den digitale Nationale Ordblindetest. Rapporten indeholder desuden forslag til områder i den skriftsproglige udvikling, der bør tages hånd om. 

Varighed: 2 timer (fordeles evt. over 2 gange)

Pris: 5700 kr.

Vi kan vurdere sammen

Vi sammensætter det tilbud, dit barn har brug for og vurderer sammen, hvor vi sætter ind og i hvilket omfang. 

Undervisningen tilrettelægges individuelt og bygger på forskningsbaseret læse- og staveundervisning. Undervisning i læse-skriveteknologier inddrages efter aftale.

Undervisningen foregår i et tæt og trygt samarbejde mellem dit barn og jeg uden ydre forstyrrelser. 

  • Alle materialer er inkluderet i prisen
  • Timerne afregnes på månedlig basis (ellers som ønsket)
  • Ingen bindinger – dit barn kan stoppe fra uge til uge

Har dit barn lyst til at komme forbi og høre om undervisningen, inden I beslutter jer, så vil jeg glæde mig til at hilse på jer. 

Værktøj til øget hastighed og forståelse

FrontRead_logo

Dit barn får gratis adgang til programmet FrontRead, der støtter barnet i træning af flydende læsning og læseforståelse.

Jeg introducerer, guider og vejleder barnet i korrekt brug undervejs og følger udviklingen. Selve træningen kan sagtens forløbe hjemme, så vi har tid til undervisning, når dit barn er her.

Ønsker du bare en samtale?

Du kan uafhængigt af barnets skole vende de problematikker eller tanker, du går med, og få min vejledning og bedste råd til næste skridt for dit barn.

Du går fra mødet med ro og en konkret plan for de næste skridt på din problemstilling.

Måske har du brug for råd til dit barns læsning eller hjælp til samarbejdet med skolen, paletten for samtalens indhold er bred, og jeg vil meget gerne booke en time til dig. Mødet kan være fysisk over en kop kaffe, eller vi kan tage det i telefon. 

Pris: 675 kr. 

Jeg hedder Carina Nord

Som erfaren dansklærer og læsevejleder er jeg specialiseret i undervisning af børn med vanskeligheder indenfor læsning og stavning. Jeg vil meget gerne hjælpe dit barn.