fbpx

Sæsonkurser

Individuelt tilrettelagt undervisning

Hvor, hvornår og til hvem?

Sæsonkurset kan foregå som et intensivt forløb 5 dage i træk á 60 minutters undervisning eller som en ugentlig time over 5 uger. 

Undervisningen er individuel og tilpasset til barnets udgangspunkt og behov. Kurset hjælper primært de lidt ældre børn. 

Undervisningen foregår formiddage: 

Kronprinsessegade 46E, 1309 København K

Forløbet retter sig særligt mod børn med behov for en fokuseret indsats i læsning, der gerne vil opleve, at læsefærdigheden kan forbedres med selv en kortvarigt daglig indsats, når træningen passer til barnets udgangspunkt og behov. 

Sæsonkurset lægger op til en videre indsats hjemme. Når barnet har modtaget kurset, ved du, hvordan du bedst hjælper dit barn mod en bedre læsning. 

Vær opmærksom på, at sæsonkurser udenfor skoleferier kræver tilladelse fra skolen til 5 timers fravær. 

Indhold af undervisningen

  • Inden kurset begynder, har jeg brug for at undersøge dit barns udgangspunkt gennem en række små tests. 
  • Efter testning får du min anbefaling til, hvilke delområder af barnets læsning, som vi skal arbejde fokuseret med på kurset. 
  • Har du eller barnet egne ønsker, så indfrier vi disse.

Licens til FrontRead

FrontRead er et motiverende digitalt værktøj, der skubber på læsehastigheden og træner barnets tekstforståelse. Programmet viser gennem data, hvordan barnet udvikler sin læsning.

En personlige licens følger med som en del af kurset (egnet til elever fra 4./5. klasse og opefter). 

Pris for et individuelt kursus

Pris: 7025 kr.

Inklusiv indledende test og samtale, samt alle undervisningsmaterialer.  

Kurset betales ved booking.

Skal vi vurdere sammen?

For hjælp til det yngre barn anbefaler jeg en times ugentlig undervisning og typisk over en lidt længere periode. Du kan se tilbuddet under fanen Ydelser og priser.

Jeg hedder Carina Nord

Som erfaren dansklærer og læsevejleder er jeg specialiseret i undervisning af børn med ordblindhed og andre vanskeligheder indenfor læsning og stavning. Jeg vil meget gerne hjælpe dit barn.
Bo - far til dreng i 6. klasse
Min varmeste anbefaling og på et usammenligneligt højt niveau ifht. andre, vi har prøvet.
Ulla - mor til dreng i 9. klasse
Carina hjalp min søn i 9. klasse med at øge læsehastigheden og blive en mere opmærksom læser. Hun har en meget naturlig og imødekommende facon, så undervisningen var hyggelig og sjov. Carina fik hurtigt sporet sig ind på, hvor der skulle sættes ind og gav ham nogle gode øvelser, der næsten øjeblikkeligt havde en effekt. Det hjalp på selvtilliden og læselysten, og danskkaraktererne blev løftet betragteligt. Vi kunne ikke have ønsket os mere. Jeg kan varmt anbefale Carina.
Mette - mor til pige i 4. klasse
Vi har været rigtigt glade for det sommerforløb, som vi købte til vores datter i 4. klasse. Det var rigtigt godt i forhold til at lære os nogle forskellige læsemåder og teknikker, som vi kan bruge. Især dét, at læsning ikke kun er side op og side ned, men også kan være noget andet. Jeg kunne mærke, at vores datter voksede et par cm hver gang, hun havde været der, og hun har helt sikkert fået succesoplevelser. Min datter glædede sig til at komme afsted hver dag. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi har brug for det igen.
Line - mor til dreng i 5. klasse
Vi valgte at bruge Carina da vi blev opmærksomme på, at vores søn Nikolai havde svært ved læsning og stavning. Carina har arbejdet meget målrettet med Nikolai, og han har udviklet sig ekstremt meget hen over de 3 måneder, han har haft undervisning med Carina.

Vi havde som forældre svært ved at motivere vores søn til at forbedre hans læsefærdigheder, og i den forbindelse har Carina været fantastisk. Vi får altid en glad dreng hjem fra undervisning, og de opgaver han har fået udleveret til at lave herhjemme, motiverer ham, idet han løbende kan følge med i sine fremskridt. Vi kan varmt anbefale Carina.
Lene - specialpædagog
Utrolig dygtig, faglig kompetent og samtidig tillidsskabende i relationen til det enkelte barn. Mine varmeste anbefalinger.
Jesper - far til dreng i 4. klasse
Din evne til at forstå og motivere vores søn er imponerende og meget værdsat. Du har med din personlige og indlevende tilgang, samt stærke faglige undervisning, med udgangspunkt i den enkeltes færdigheder, udfordringer og personlighed, gjort en kæmpe forskel for os. Vi håber, at det bliver til et gensyn efter en pause. Tak for denne gang.
Martine - mor til dreng i 3. klasse
Carina har, med sin værdifulde evne til at zoome ind på det enkelte barns specifikke behov, givet min søn helt konkrete værktøjer til at mestre læsning og stavning. Hun har givet ham støtte og et løft, som er helt afgørende for hans videre skolegang og vej i livet - og det er jeg hende evigt taknemmelig for.

Få 6 tips der gør læsetræningen overkommelig for dit barn

Modtag guiden til læseaktiviteter, der giver dit barns træning kvalitet og øger lysten. Du får guiden med via din e-mail. Den koster 0 kr.