fbpx

Styrk læsningen i Efterårsferien

med et individuelt ugeforløb

Som forælder er du sikret

Dit barn får undervisning i

Inden forløbets begyndelse, kommer dit barn til en læseundersøgelse, der danner udgangspunkt for en individuel tilrettelæggelse af undervisningen. Det sikrer, at dit barn får korrekt tilpasset undervisning, der tager højde for både personlighed, læsehistorik og niveau – og vi får mødt hinanden, så dit barn bliver trygt inden start.

Hvornår og hvor foregår det

Ugeforløbet foregår mandag til fredag i barnets efterårsferie. Et modul varer 90 min. pr. dag, og du skal påregne ekstra 60 minutter til den forudgående læseundersøgelse.

Undervisningen foregår på Hauser Plads 16, 1127 København K – fem minutter fra Nørreport Station.

Pris

Ugeforløbet koster i alt 6770 kr. alt inklusiv.

Hvad gør du nu

Du kan bruge kontaktknappen og udfylde dine oplysninger, eller du kan sende en mail til hej@carinanord.dk.

Du hører fra mig på sms hurtigst muligt – så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi sammen kan vurdere, om et forløb kunne være noget for dit barn.

Carina hjalp min søn i 9. klasse med at øge læsehastigheden og blive en mere opmærksom læser. Hun har en meget naturlig og imødekommende facon, så undervisningen var hyggelig og sjov. Carina fik hurtigt sporet sig ind på, hvor der skulle sættes ind og gav ham nogle gode øvelser, der næsten øjeblikkeligt havde en effekt. Det hjalp på selvtilliden og læselysten, og danskkaraktererne blev løftet betragteligt. Vi kunne ikke have ønsket os mere. Jeg kan varmt anbefale Carina.

Ulla, mor til Sofus i 9. klasse

Vi har været rigtigt glade for det sommerforløb, som vi købte til vores datter i 4. klasse. Det var rigtigt godt i forhold til at lære os nogle forskellige læsemåder og teknikker, som vi kan bruge. Især dét, at læsning ikke kun er side op og side ned, men også kan være noget andet. Jeg kunne mærke, at vores datter voksede et par cm hver gang, hun havde været der, og hun har helt sikkert fået succesoplevelser. Min datter glædede sig til at komme afsted hver dag. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi har brug for det igen.

Mette, mor til Rosa i 4. klasse

Jeg hedder Carina Nord

Som erfaren dansklærer og læsevejleder er jeg specialiseret i undervisning af børn med vanskeligheder indenfor læsning. Og jeg hjælper meget gerne!